Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Beyond Maslak satışları devam ediyor

Rams Beyond Maslak projesi Hattat Holding’in yarım kalan Diamond of İstanbul projesinin devamı olarak hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Rams Global imzası taşımakta olup İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde yer almaktadır. Projede konut, ofis, otel ve ticari birimler bulunmaktadır. Üstelik bahsi geçen proje 12.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İstanbul’un Maslak bölgesinde uzun yıllardır kaba inşaat halinde bekleyen Diamond of İstanbul projesinin akıbeti nihayet belli oldu. 2003 yılında inşaatına başlanan Diamond of İstanbul projesi, uzun yıllardır tamamlanamamaktadır. Bununla birlikte pek çok tartışmaya sebep olmuştur. Ancak Rams Global, Denizbank ve Hattat Holding ile görüşmelerini sürdürerek projeyi devam ettirme kararı almaktadır. Söz konusu proje, Diamond of İstanbul projesinin inşaatını tamamlayarak, bölgeye modern bir dokunuş yapmayı planlamaktadır.

Rams Beyond Maslak projesi, Maslak’ın merkezi konumunda yer almaktadır. Üstelik şehrin en özel lokasyonlarından birinde hayata geçirilmektedir. Projenin sahip olduğu manzaralı birimleri ise özellikle dikkat çekmektedir. Rams Global imzası taşıyan projede konut, ofis, otel ve ticari birimler yer almaktadır. Proje, 12.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site özellikleri içerisinde sosyal tesis, market ve mağaza yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde jeneratör, asansör, yük asansörü ve lobi bulunmaktadır.

Rams Beyond Maslak konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde yer alan proje Büyükdere Caddesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca proje İstanbul boğazı manzarasına sahiptir.

Rams Beyond Maslak projesinde fiyatlar ve ödeme seçenekleri henüz belirlenmemiştir. Aynı zamanda projede ön satış süreciyle taleplerin toplandığı bilinmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0216 807 08 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…