Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran’da satışta

Darıca’ya 4 bin 500 konutluk yeni bir proje hayata geçiriliyor. Rams Global firması tarafından başlatılan bu konut projesi, Kocaeli İli, Darıca İlçesi, Bayramoğlu Mahallesi’nde yer alacak. Rams Denizkent Bayramoğlu adı verilen bu projenin satışları, 17 Haziran tarihinde başlayacak. Bu merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

RAMS Global’in 92. Projesi: Rams Denizkent Bayramoğlu

RAMS Global, İstanbul dışındaki konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Rams Beyond İstanbul ve Rams Garden Bahçelievler projelerinin satışlarına devam ederken, yeni projesi için düğmeye basıldı. RAMS Global’in 92. projesi olan Rams Denizkent Bayramoğlu, Gebze’de hayata geçirilecek. Bu heyecanla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Projede Bulunan Konut Tipleri

Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde farklı konut tipleri sunulacak. Toplamda 4 bin konutun yer aldığı bu projede 1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değişen konut tipleri bulunacak. İşte projede yer alan konut tipleri:

Söz konusu konut projesindeki 1+1 tip daireler: 73 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 125 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 151 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip daireler brüt 187 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 5+1 tip daireler ise brüt 283 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Bu farklı konut tipleri sayesinde herkesin ihtiyacına ve tercihine uygun bir konut seçeneği bulunabilecektir.

Lansman ve Satış Detayları

Rams Denizkent Bayramoğlu projesinin lansmanı, 17 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu özel lansman sürecinde, konut almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve 120 ay vade seçeneği sunulacak. Böylece daha uygun koşullarda konut sahibi olma fırsatı yakalanabilecektir.

Projenin bulunduğu arazi alanı toplamda 200 bin metrekare olup, Rams Global’in Türkiye’deki 7. projesi olarak tanıtılmaktadır. Bu büyük projenin Darıca’ya getireceği değer ve yaşam kalitesi, bölge halkı tarafından heyecanla beklenmektedir.

Proje Detayları ve İletişim

Rams Denizkent Bayramoğlu projesi, Bayramoğlu Mahallesi, Burak Reis Caddesi, No:23 Darıca / Kocaeli adresinde bulunmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak, konut tiplerini görmek veya detaylı bir sunum için 444 47 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Rams Denizkent Bayramoğlu projesi, Darıca’da heyecanla beklenen bir konut projesidir. Tam 4 bin konutun yer aldığı bu projede farklı konut tipleri sunulacak ve lansmana özel fırsatlar sunulacaktır. Rams Global’in bu projesi, bölgeye değer katarken aynı zamanda yaşam kalitesini yükseltecektir. Konut almak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması ve Rams Denizkent Bayramoğlu projesini değerlendirmesi önerilir.

Rams Denizkent Bayramoğlu nerede yer alıyor?

Konut projesi Bayramoğlu Mahallesi, Burak Reis Caddesi, No:23 Darıca / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 47 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde kaç konut yer almaktadır?

Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde tam 4 bin konut bulunmaktadır.

Projede hangi konut tipleri sunulmaktadır?

Proje içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunmaktadır.

Lansman ne zaman yapılacak ve ne gibi avantajlar sunulacak?

Projenin lansmanı 17 Haziran 2023 tarihinde yapılacak ve lansmana özel fiyatlar ile 120 ay vade seçeneği sunulacaktır.

Rams Denizkent Bayramoğlu projesinin iletişim bilgileri nelerdir?

Proje ile ilgili daha fazla bilgi almak veya detaylı bir sunum için 444 47 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…