Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Garden Bahçelievler erken teslim ediliyor

Rams firması, bugüne kadar tamamladığı tüm projelerdeki erken teslimini Rams Garden Bahçelievler projesinde de yerine getirdi. Anahtar teslimleri söz verilen tarihten tam 6 ay önce başlamıştır.

Modern Yaşamın Kalbi Rams Garden Bahçelievler

İstanbul’un merkezinde doğa ve şehir hayatını buluşturan Rams Garden Bahçelievler projesi, geniş daire seçenekleri ve zengin sosyal imkânlarıyla dikkat çekmektedir. Konut projesi ayrıca tüm ulaşım akslarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi 74 bin 500 metrekarelik geniş bir alanda inşa edilmektedir. 74 bin 500 metrekarelik alan üzerinde toplam 796 adet konut yer almaktadır. 796 adet konutun dışında ayrıca 10 futbol sahası büyüklüğüne yeşil alan yer almaktadır.

11 adet konut bloğunda 796 daire yer alan projede yeşil alan dışında 210 metre uzunluğundaki göl yer almaktadır. Ayrıca 42 bin 300 metrekare büyüklüğe sahip koru yer almaktadır. Konut projesindeki daireler 2+1 ile 5+1 arasında değişen daire seçenekleri yer almaktadır.

Rams Garden Bahçelievler projesi, metrekare başına düşen yeşil alan sayısıyla da öne çıkmaktadır. Bu rakam İstanbul için 12,5 metrekare olurken, projede 94.5 metrekaredir.

Rams’dan “All In One” Konseptiyle Yepyeni Bir Deneyim

Rams tarafından geliştirilen “All In One” yenilikçi konsepti, sadece bir ev değil, aynı zamanda konforlu bir yaşam tarzı sunan alanlar hayata geçiriyor. Konut projesinde yer alan bu konsept, misafir odaları, oyun alanları, çalışma odaları, spor sahaları ve kapalı sinema salonu gibi imkânlarla modern yaşamı yeniden tanımlıyor.

Öncü Bir Başarı: Rams Türkiye’nin Vurgusu

Rams Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül erken teslim ile ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Bülbül, planlanandan 6 ay erken anahtar tesliminin gayrimenkul sektöründe önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtmiştir. “Bu önemli başarı, Rams’ın azim ve kararlılığını, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtlıyor. Biz Rams olarak, dünya çapında yürüttüğümüz tüm projelerde erken teslime alışkınız. Gece gündüz demeden süren emek ve gayret sonucunda bu ilkeyi Türk inşaat sektörüne de getirdik. Türkiye’de önümüzdeki dönemdeki projelerimizde de erken teslim yaparak, sektöre adımızı altın harflerle yazacağız” dedi.

Rams Garden Bahçelievler projesi, modern yaşamı bir araya getiren benzersiz bir proje olarak dikkat çekmektedir. Proje konforlu yaşam alanları ve geniş yeşil alanlarıyla öne çıkmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version