Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

RE/MAX Türkiye’den Dijital İmza Projesi

Salgın hızla yayılırken dijitalleşme de hız kazanıyor.

Salgının etkisi büyürken gayrimenkul sektörü de sanal ortamdan gerçekleştirdiği faaliyetlerini artırdı. Dijital İmza Projesi’ne imza atan RE/MAX Türkiye, alım, satım, aracılık ya da yer gösterme gibi sözleşmeleri telefon ve tablet üzerinden gerçekleştirilmesini sağlıyor.

RE/MAX Türkiye müşterilerinin imzalaması gereken söz konusu sözleşmeleri, elektronik posta (e-posta) yoluyla iletiyor. Müşteri, ilgili sözleşmeyi evinden çıkmadan imzalayabiliyor.

Tedbir ile inovasyon birleştirildi

Konu hakkında açıklamalarda bulunan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, tedbirle ve inovasyonu bir araya getirdiklerini dile getirdi. Goldstayn “Özellikle koronavirüs salgınının etkili olduğu bu dönemde adım attığımız Dijital İmza Projesi ile mülk sahibi, kiracı veya alıcının bir araya gelmeden sözleşmeleri uzaktan imzalayabilmesini sağladık. Böylelikle temassız bir şekilde emlak sözleşmelerinin tamamlanmasını ve gayrimenkul işlemlerinin her koşulda devam etmesine imkan tanıdık.“ diye konuştu.

Evlere sanal tur düzenleniyor

RE/MAX Türkiye, satılık ve kiralık evler için sanal turlar düzenlerken Bölge Direktörü Murat Goldştayn, sanal turla gezdirilen konutların ilk satışının gerçekleştirildiğini kaydetti. Goldştayn dijitalleşmenin salgın sonunda ciddi ölçüde avantajlar sağlayacağını öngördüklerini belirtti. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn acil konut ihtiyaçlarına temassız işlem yaparak destek verdiklerini söyledi.

Dijitalleşme salgın sonrasında da devam edecek

ABD merkezli RE/MAX firmasının bölge direktörü olan Murat Goldştayn “Özellikle satılık mülklerin sanal tur için çekimlerini yaparak dijital pazarlama yöntemleriyle alıcılara ulaşması için yoğun emek sarf ediyoruz. Önceki hafta ofislerimizden biri gerçekleştirdiği sanal tur neticesinde dijital satış sözleşmesini alıcıya göndererek, dijital imzanın alınmasını sağladı ve satış işlemlerinin başlatılmasına olanak sağladı. Acil konut ihtiyaçlarına temassız emlak süreciyle destek veriyoruz ancak salgın sonrasında da bu dijitalleşmenin ciddi avantajlar sunacağını öngörüyoruz.” ifadelerini kullandı.