Kategoriler
Proje Haberleri

Real Park Konakları satışları başladı

Real Park Konakları projesi TMS Yapı tarafından hayata geçilmektedir. Projenin konumu ise Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. 7.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

TMS Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 7.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere 3 blok yükselmektedir. Bloklarda ise toplam 30 adet daire yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 158 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Yayalar ve araçlar için kontrollü araç giriş çıkışları bulunmaktadır. Ortak alan içerisinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları ve oturma alanları yer almaktadır. Üstelik her daireye özel 30 metrekarelik hobi bahçesi bulunmaktadır.

Merkezi uydu sistemi ve asansör sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu dahil 2 adet banyo, giyinme odası, kızartma mutfağı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Alçı üzeri duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf seramik uygulaması yapılmaktadır.

Real Park Konakları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cami 100 metre, alışveriş merkezi 800 metre, okullar bölgesi 500 metre ve yeşil alan 100 metre uzaklıktadır. Üstelik havaalanı 5 kilometre, tramvay 2 kilometre ve hastane 1.2 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Real Park Konakları fiyatları ne kadar?

Real Park Konakları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farlılık göstermektedir. Brüt 195 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (332) 233 08 67 veya 0 (536) 315 77 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…