Kategoriler
Proje Haberleri

Reem Garden Sapanca oturuma hazır

Reem Garden Sapanca projesi muhteşem göl manzarasına sahip konumu ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer alan proje Kamışoğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 18 adet villa bulunmaktadır. Bu villaların her biri 3 artı 1 villa konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kamışoğlu Grup güvencesi ile tasarlanan projede toplam 18 adet villa yer almaktadır. Bu villaların her biri 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Üstelik konutlar 3 artı 1 villa konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu villa tipindeki konutların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Site sakinlerinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Tüm villaların araçlarını park edebilmesi için özel otopark alanı mevcuttur. Konutlar, geniş bahçeleri ve özel yüzme havuzları ile birlikte huzurlu bir yaşam alanına sahiptir. Tüm villalarda doğalgaz ile çalışan ısıtma sistemi yanı sıra yerden ısıtma sistemi de bulunmaktadır. Villaların yatak odalarında banyo ve tuvalet mevcuttur. Ayrıca, şömine alanı da yer almaktadır.

Reem Garden Sapanca konumu hakkında

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer alan proje Ünlüce Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik şehrin parlayan ilçesinde konumlanan bu villalar mükemmel bir göl manzarasına sahiptir. Villa projesi, Çayiçi Mahallesi, Kayacan Caddesi, No: 48 Sapanca / Sakarya adresinde yer almaktadır.​

Reem Garden Sapanca fiyatları ne kadar?

Reem Garden Sapanca projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.000.000 TL’den başlamaktadır. Bu villaların fiyatları 7.000.000 TL’ye kadar yükselmektedir. Villalar kredi kullanarak sahip olmak isteyenler için uygun koşullara sahiptir. Üstelik villalar hazır durumdadır ve hemen kullanıma teslim edilebilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(264) 582 55 69 veya 0(532) 213 29 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…