Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Beylikdüzü ön talep topluyor

Referans Beylikdüzü projesi konforlu yapısı ve yemyeşil bahçe alanları ile huzurlu bir yaşam konsepti sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Kiler GYO tarafından hayata geçirilmektedir. 31.309 metrekarelik arsa alanı üzerinde 868 adet daire ve 28 adet ticari ünite bulunmaktadır. Dairelerin ise 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kiler GYO güvencesi ile yaşama geçirilen proje 31.309 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 868 daire ve 28 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Bunun yanı sıra deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak verilmiş kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde keyifli vakitler geçirebilmek için sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. İçerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, basketbol sahası, bisiklet yolu, Türk hamamı, sauna, yansıma havuzları, meyve bahçesi, çocuk oyun alanları ve kafe yer almaktadır. Üstelik zengin bahçeleri ile dikkat çeken projede lavanta, zen, zeytin ve meyve bahçeleri sağlıklı ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Dış özellikler içerisinde su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve resepsiyon bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca projedeki tüm konutlar ısı pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Referans Beylikdüzü konumu hakkında

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Yakuplu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje konumuyla hayata kolaylık sağlayacak bir lokasyonda yükselmektedir. Torium AVM, West İstanbul Marina ve Medilife Beylikdüzü Hastanesi 4 kilometre uzaklıktadır. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Marmara Park AVM 5 kilometre mesafededir. Ayrıca Beylikdüzü Yaşam Vadisi 6 kilometre, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ve Avcılar Gişeler 8 kilometre uzaklıktadır. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ise 10 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Referans Beylikdüzü ödeme seçenekleri nelerdir?

Referans Beylikdüzü ön talep toplama aşamasında olup çok yakında başlayacaktır. Ancak projenin ödeme koşulları Yeni Evim kampanyasına uygun şekildedir. Bu kapsamda bakıldığında 180 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 51 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…