Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Elit Bursa satışları devam ediyor

Referans Elit Bursa projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi’nde yer alan eşsiz bir konut projesidir. Söz konusu proje Referans Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Şehir hayatının yoğun temposundan kaçış arayanlar için müthiş bir fırsat! Referans Elit Projesi, 72 dairelik özel bir konut projesi olarak İstanbul’un gözde semtlerinden birinde hayata geçiyor. Bu projede sunulan özellikler ile hayatınızı daha konforlu ve lüks hale getirecek pek çok ayrıcalık yer almaktadır.

Her daireye bir kapalı otopark alanı sunan Referans Elit Projesi, aracınızı güvenli ve konforlu bir şekilde park etme imkanı sunmaktadır. Böylece otopark ile ilgili sorun kalmayacaktır.

Sosyal Aktiviteler ve Rekreasyon İmkanları

Proje sakinleri için pek çok sosyal aktivite alanı mevcut. Yüzme havuzu, fitness merkezi ve kafeterya gibi ortak kullanım alanları, komşularınızla keyifli vakit geçirmeniz için ideal bir ortam sunuyor. Ayrıca çocuklarınız için özel olarak tasarlanmış bir oyun parkı da bulunuyor.

Yüksek Kalite ve Güvenlik

Referans Elit Projesi, yapı malzemeleri konusunda en yüksek kalite standartlarına uygun olarak inşa edilmiştir. C30-C35 beton kalitesi, dayanıklılık ve güvenlik sağlar. Ayrıca, fore kazık uygulaması ve radye temel uygulaması ile projenin sağlamlığı daha da artırılmıştır.

Kombili sistem yerden ısıtma ve klima alt yapısı sayesinde, her mevsimde ideal sıcaklıkta bir ortam sunmaktadır.

Akıllı Ev Otomasyonu ile Kolaylık ve Tasarruf

Referans Elit Bursa projesi, akıllı ev otomasyonu ile donatılmıştır. Evden uzaktayken bile ışıkları, ısıtma ve soğutma sistemlerini kontrol edebilir, ayrıca enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

GROHE vitrifiye grubu, vestiyer, işlik gibi lüks detaylar dairelerin iç tasarımını tamamlıyor. Ayrıca bu özellikler, evinizi daha şık ve kullanışlı hale getirecektir.

Proje, yangın ve yük asansörleri ile güvenliğinizi en üst düzeye çıkarır. Ayrıca hem siz hem de sevdikleriniz için güvenli bir yaşam alanı sunmaktadır.

Referans Elit Bursa nerede yer alıyor?

Bursa İli, Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje 23 Nisan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir manzarasına sahip projenin çevresinde alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarı ve spor salonları yer almaktadır. Ayrıca hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları da yakındadır. Ulaşım açısından metro ve otobüs duraklarına kolayca ulaşmak mümkündür.

Referans Elit Bursa fiyatları ne kadar?

Referans Elit Bursa projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir.

Brüt 303 metrekare olan 4+1 dairelerin fiyatları 7 milyon 250 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca detaylı bilgi için 444 16 74 veya 0533 131 01 71 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…