Kategoriler
Proje Haberleri

Referans Green satışları başladı

Referans Green projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Referans Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Referans Yapı güvencesi ile tasarlanan projede 12 katlı modern bir blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 48 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 243 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Radye temel uygulamasına sahip olan proje C30 – C35 beton kalitesine sahiptir. Ayrıca 20 metre derinlik 90 adet fore kazık uygulaması yapılmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev otomasyonu ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde klima alt yapısı yer almaktadır. Grohe vitrifiye grubu, vestiyer, giyinme odası, PVC doğrama, ebeveyn banyosu, üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Referans Green konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 23 Nisan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumu ve şehir manzarasıyla dikkat çeken konutların, çevresinde birçok alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu gibi olanaklar sunmaktadır. Ayrıca, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da muhitimizde mevcuttur. Metro ve otobüs duraklarına yakın mesafede konumlandığımız için ulaşım konusunda da avantajlıyız.

Referans Green fiyatları ne kadar?

Referans Green projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 243 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 16 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…