Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Relax Yaşamkent projesinde daire fiyatları

Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat’ın ortaklaşa imza attığı Relax Yaşamkent projesi 14 bin 922 metrekare genişliğindeki arsa alanına inşa edildi. Bir adet ticari bloka yer verilen projedeki üç adet konut blokunda toplam 423 adet daire tasarlandı. Ticaret blokunda ise dört adet asma katlı dükkâna ve bir adet ofise yer verildi. 

Ankara’da konumlandırılan projede brüt 81.41 (net 70.04) metrekare genişliğinde ve brüt 82.33 (net 71) metrekare genişliğindeki 2+1 tipindeki dairelere yer verilirken daire satın alımında yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Dairelerin tapularının teslimi ise hemen yapılıyor.

Relax Yaşamkent‘te sosyal donatılar

Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilen Relax Yaşamkent projesinde mağazalar, kafeteryalar, spor salonu, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, restoran bulunuyor. Toplamda 455 adet araç kapasitesine sahip açık otoparklara sahip olan projede geniş yeşil peyzaj alanları ve bu alanlar üzerinde kamelyalara yer veriliyor. 

Resepsiyon servisinin bulunduğu projede, ayrıca, kameralı ve canlı güvenlik hizmetleri aralıksız olarak çalışıyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Relax Yaşamkent projesindeki 2+1 tipindeki daireler, brüt 81.41 (net 70.04) metrekare ve brüt 82.33 (net 71) metrekare genişliklerinde olmak üzere iki ayrı seçenekle sunuluyor. Projedeki ebeveyn banyosu, dairenin lüks özellikleri arasında yer alıyor.

Görüntülü interkom sistemiyle birlikte yangın ve duman dedektörü projedeki güvenlik servisleri arasında bulunuyor. Projedeki yangın söndürme sistemi otomatik olarak çalışıyor.

Projedeki iki oda ve bir salon tipindeki daireler 279 bin liradan başlıyor. 

Relax Yaşamkent projesi nerede bulunuyor?

Projenin konumu hem özel aracı olanlar için hem de toplu taşıma aracı kullanacaklar için ulaşım kolaylığı sunuyor. Proje, çevre yoluna 200 metre mesafede konumlandırılırken D-200 ve O-20 otoyollarına iki dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Otobüs duraklarına yürüme imkânı sunan proje, şehir merkezine ise yaklaşık 20 dakikalık mesafede yer alıyor.

Birçok üniversitenin ve diğer eğitim kurumlarının yakınlarında konumlandırılan proje; Alacaatlı Mahallesi, 3405. Sokak Çankaya / Ankara açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numaralarından birini arayarak proje hakkında detaylı bilgiye erişebilirsiniz:

0 (554) 165 13 83

(0312) 273 22 22-23