Kategoriler
Proje Haberleri

Relax Yaşamkent’te hemen tapu avantajı

Ankara ilinin Çankaya ilçesinde Relax Yaşamkent projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Meydan Yapı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile şimdiden bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje hemen tapu avantajı ile alıcılarına kolaylık sağlıyor.

Söz konusu olan proje on yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Projede yer alan konutlara sahip olmak isteyenler için avantajlı ödeme seçenekleri mevcut. Relax Yaşamkent projesi bünyesinde 423 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Lokasyonu itibariyle de dikkat çeken proje Ankara şehrine bağlı bulunan Çankaya ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen proje Alacaatlı Mahallesi’nde yükseliyor. Relax Yaşamkent projesi 3405 sokak, Yaşamkent’te konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise iki farklı plandan oluşuyor. Relax Yaşamkent projesindeki konutların tümü 2+1 olarak hayata geçirilmiş durumda. Söz konusu olan 2+1 konutlar 81,41 metrekare ile 82,33 metrekare büyüklüklere sahip olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Relax Yaşamkent projesinde bulunan 2+1 konutlar 279 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade oranı ile konut sahibi olmak mümkün. Ayrıca projede konutların tapuları ise hemen teslim ediliyor. Bu yönden avantaj sağlayan projede fırsatlar bitmiyor. Ayrıca projede enflasyona endeksli konut kredisi fırsatı da yer alıyor.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 05498274694