Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Rengi Antalya projesinde fiyat listesi

Karaarslan İnşaat tarafından inşa edilen Rengi Antalya projesindeki sekiz blok içerisinde 426 adet daire bulunuyor. Döşemealtı ilçesine konumlandırılan projede, 12 adet ticari ünite de yer alıyor. 28 dönümlük arsa alanına sahip projenin bin 500 metrekare büyüklüğü çam ormanlarından oluşuyor.

Açık otogarı ve kapalı otogarı bulunan projede; Türk hamamı, sauna, SPA, tenis kortu, sinema salonu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, basketbol sahası, tenis kortu ve mağazalar bulunuyor.

Çıplaklı Mahallesi’nde inşa edilen projede, üç adet yüzme havuzu bulunuyor. Üç havuzdan biri kapalı yüzme havuzuna sahipken projedeki site sakinleri her mevsimde havuza girebiliyor. Büyük peyzaj alanına sahip projenin teslimlerine önümüzdeki nisan ayında başlanması planlanıyor. Site alanında yer alan süs havuzları ise projeye görsel zenginlik kazandırıyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne konumlandırılan Rengi Antalya projesindeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri 83,5 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salon daire tipleri 122 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon daire tipleri ise 144 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Projedeki daireler ankastre beyaz eşyalarıyla birlikte teslim edileceği belirtiliyor.

Konut ve ticari alanların inşa edildiği projedeki 1 oda ve 1 salon tipindeki daireler 300 bin lira, 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 425 bin lira, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler ise 550 bin liradan alıcıya veriliyor. Projeden konut satın alımlarda yüzde 50 oranında verilecek peşinatla kalan borç, 12 ay vadeye bölünüyor. Vadelerden faiz alınmıyor. Ayrıca, bankalardan yüzde 0,98 oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Rengi Antalya nerede inşa ediliyor?

Antalya Bilim Üniversitesinin karşısında inşa edilen Rengi Antalya projesi Antalya’nın merkez ilçelerinin birinde bulunuyor. Projenin yer aldığı Döşemealtı ilçesi, Kepez ve Muratpaşa ilçelerine yakın mesafelerde bulunuyor.

Çıplaklı Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, 1836. Sokak, No: 3 Döşemealtı / Antalya açık adresinde bulunan projenin detaylarına “+90(242) 421 40 42” telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.