Kategoriler
Proje Haberleri

Reverans Rezidans Taşdelen satışları devam ediyor

Reverans Rezidans Taşdelen konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Çekmeköy İlçesinde yükselen proje Reverans A.Ş firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Çekmeköy İlçesi Sultançiftliği Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Reverans Rezidans Taşdelen kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup evinizin konforu ve güvenliğini cebinizden kontrol edebilirsiniz. Dairelerde yangın ve hırsız alarmı, ebeveyn banyosu, klima, teras, ankastre set, görüntülü diafon yer alır.

Doğayla içe içe olan proje kapsamında bay ve bayanlara özel sosyal donatı alanları yer almaktadır. Bu olanaklar arasında; bay ve bayanlara özel yetişkin yarı olimpik yüzme havuzları, çocuk havuzları, Türk hamamları, saunalar, fitness salonları, spor salonları yer alır. Proje kapsamında ayrıca kamera sistemi, otopark, kapıcı, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. Aynı zamanda zemin katlarda bahçe kullanım alanları da vardır. İstanbul rezidans projesi kapsamında üç tip daire yer almaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 92 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir.

Reverans Rezidans Taşdelen fiyat listesi

Konut projesi, Çekmeköy İlçesinde Taşdelen Ormanlarının yanı başında konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda sağlık kurumları, eğitim kurumları, park, alışveriş merkezi, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

92 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 750 bin TL,

145 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 950 bin TL,

170 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 tip daireler 2 milyon 250 bin TL,

Brüt 230 metrekare alana sahip 4+2 dubleks tip daireler 4 milyon 450 TL,

240 metrekare brüt alana sahip 5+2 tip dubleks daireler ise 4 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 203 20 03 ve 0537 520 04 58 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…