Kategoriler
Proje Haberleri

Rey 1 Evleri Haziran 2023’te teslim

Rey 1 Evleri projesi yaşamı kolaylaştıran pek çok yenilik ve özellik ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Rey İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.104 metrekarelik proje alanı üzerinde 7 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rey İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 1.104 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 katlı bir bina yükselmektedir. Bu binada toplam 7 adet daire yer almaktadır. Daireler ise normal ve dubleks seçenekleri ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 142 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 149 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 194 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik sitede misafir otoparkı da bulunmaktadır. Otoparktan katlara çıkan asansör, fiber internet, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ebeveyn banyosu, çamaşır odası ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Rey 1 Evleri konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Serdar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkeze yürüme mesafesinde olan proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar bölgesi, park alanı ve semt pazarı bulunmaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Rey 1 Evleri fiyatları ne kadar?

Rey 1 Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 normal dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (541) 653 53 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…