Kategoriler
Proje Haberleri

Ritim Residence Kartepe satışları devam ediyor

Ritim Residence Kartepe projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bignaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.111 metrekarelik arsa alanı üzerinde 1 blok ve toplam 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ara kat ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.111 metrekarelik arsa alanı üzerinde 1 blok ve toplam 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ara kat ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 ters dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; spor salonu, hamam ve sauna bulunmaktadır. Asansör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, park ve tutamak mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Ritim Residence Kartepe nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ritim Residence Kartepe fiyatları ne kadardır?

Ritim Residence Kartepe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 ters dubleks dairelerin fiyatı 675.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 93 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 790.500 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 532 100 56 41 veya 0 212 438 59 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version