Kategoriler
Toki Haberleri

Rize, Edirne ve Trabzon Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Rize İli, Merkez İlçesi, Edirne İli, Merkez İlçesi, Edirne İli, Lalapaşa İlçesi ve Trabzon İli, Sürme’ne İlçesi’nde inşa ettirilecek olan Rize Merkez Toki Konutları, Edirne Merkez Toki Konutları, Edirne Lalapaşa Toki Konutları ve Trabzon Sürmene Toki Konutları projelerinde kuralar bugün çekiliyor. Rize Merkez Toki Konutları, Edirne Merkez Toki Konutları, Edirne Lalapaşa Toki Konutları ve Trabzon Sürmene Toki Konutları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Rize Merkez Toki Konutları projesinde toplam 500 adet konuta yer veriliyor. Edirne Merkez Toki Konutları projesinde toplam 210 adet ev yer alıyor. Edirne Lalapaşa Toki Konutları projesinde toplam 90 adet konuta yer veriliyor. Trabzon Sürmene Toki Konutları projesinde ise toplam 94 adet ev yer alıyor.

Buna göre, toplam 894 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Rize İli, Merkez İlçesi, Edirne İli, Merkez İlçesi, Edirne İli, Lalapaşa İlçesi ve Trabzon İli, Sürme’ne İlçesi’nde hayata geçirilecek olan her dört projenin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Rize Merkez Toki Konutları projesinde yer alan 500 adet konutun hak sahipliği kura çekilişi 22 Haziran 2020 tarihinde Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi Rize Merkez Toki Konutları kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 22 Haziran 2020 tarihinde Pazartesi günü Saat 10:00’da başlayacak. Edirne Merkez Toki Konutları projesinde ise kura çekilişi yine aynı gün Saat: 13:00’da başlayacak. Gün içinde, Edirne Lalapaşa Toki Konutları projesinde ise kura çekilişi Saat: 15:00’da yapılacak. Son olarak, Trabzon Sürmene Toki Konutları projesinde ise kura çekilişi Saat: 16:00’da yapılacak olup, kura çekilişleri tamamlanacaktır.

Rize Merkez Toki Konutları, Edirne Merkez Toki Konutları, Edirne Lalapaşa Toki Konutları ve Trabzon Sürmene 4. etap Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Rize, Merkez’deki projede yer alan konutların 350 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 150 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor.  Edirne, Merkez’deki projede yer alan konutların 147 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 63 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Edirne, Lalapaşa’daki projede yer alan konutların 63 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 27 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Trabzon, Sürmene’deki projede yer alan konutların 66 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 28 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Rize Merkez Toki Konutları, Edirne Merkez Toki Konutları, Edirne Lalapaşa Toki Konutları ve Trabzon Sürmene Toki Konutları kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

Rize Merkez Toki Konutları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Edirne Merkez Toki Konutları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Edirne Lalapaşa Toki Konutları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Trabzon Sürmene Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Hayata geçirilecek olan her dört projeden de konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Rize Merkez, Edirne Merkez, Edirne Lalapaşa, Trabzon Sürmene Toki kura sonuçları

Rize İli, Merkez İlçesi, Edirne İli, Merkez İlçesi, Edirne İli, Lalapaşa İlçesi ve Trabzon İli, Sürmene İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projelerin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.