Kategoriler
Proje Haberleri

Rona Park Sitesi yüzde 50 peşinatla satışta

Rona Park Sitesi kalan son 5 dairesi ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Demir Global İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 54 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Demir Global İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu konumlandırılmıştır. Bloklarda toplam 54 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 88 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için geniş açık otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde çocuk oyun alanları yer almaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çamaşır odasına sahip dairelerde çamaşır makine ile çamaşır kurutma makinesi bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama, vestiyer, kiler, gömme dolap ve spot aydınlatma gibi pek çok özelliğe sahiptir. Duvarlara komple duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Ferah ve şehir manzaralı balkon alanları yer almaktadır.

Rona Park Sitesi konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi 29 Ekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kolay ulaşıma sahip projenin karşısında park alanı bulunmaktadır. 200 metre mesafede cami, ilkokul ve ortaokul yer almaktadır. Ayrıca 600 metre mesafede metro durağı yer almaktadır.

Rona Park Sitesi fiyatları ne kadar?

Rona Park Sitesi projesinde son 5 daire ile krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Söz konusu projede yüzde 50 peşinatlı satışlar ile 3 ayda teslim yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.175.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (342) 238 02 40 veya 0 (536) 032 08 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…