Kategoriler
Proje Haberleri

Rosa Maltepe nerede

İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde Rosa Maltepe projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gülpetek İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projenin çalışmaları devam ediyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projenin çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bahsi geçen proje iki bloktan meydana geliyor. Yüksek bir mimari anlayış sergileyen proje bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu olan bloklar on beş katlı olarak inşa ediliyor. Rosa Maltepe projesi bünyesinde 148 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Rosa Maltepe projesinde bulunan konutlar Altayçeşme Mahallesi’nde bulunuyor. İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde yaşama kazandırılmakta olan konutlar Sarıgül Sokak’ta yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Rosa Maltepe projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan 2+1 konutlar 86 metrekare ve 108 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 142 metrekare olarak yaşama kazandırılmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Rosa Maltepe projesinde bulunan 2+1 konutlar 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması ve alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 9 635