Kategoriler
Proje Haberleri

Rosso Residence satışları başladı

Rosso Residence projesi köşe konumda yer alan konsepti ile modern tasarımlı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Taşdemir Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Dikkat çeken dış cephe tasarımına sahip proje kapsamında 1 artı 1 konut tipleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Taşdemir Mimarlık İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje ilgi çeken dış cephe mimarisi ile lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. 4 katlı olan binada 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Daire dubleks daire olup dubleks bağlantısı kaldırılarak bağımsız 4 daireye çevrilmiştir. Üstelik tek tapuya sahip olup imar barışı çıkması durumunda ayrılabilmektedir. Bir daire dördüncü yani son katta üç daire çatı katında konumlanmıştır. Bahsi geçen proje, en iyi kalitedeki malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Binada 8 kişilik asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede asma tavan ve spot aydınlat uygulaması yapılmıştır.

Rosso Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Köşe konumda yer alan proje Seylap Caddesi’ne yakın konumdadır. Üstelik Anadolu Üniversitesi, Çarşı merkez ve Espark AVM’ye yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Rosso Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Eşyalı olan bu dairelerde halihazırda kiracılar mevcuttur. Kira garantisi yüksek olması ile birlikte kiralama işlemi firma tarafından takip edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 390 11 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…