Kategoriler
Emlak Haberleri

Royal İncek Buderus ile ısınıyor

Royal İncek projesi Ankara Gölbaşı’nda huzurlu bir yaşamın bulunduğu, 84 daireden oluşmaktadır. Konut projesi için tercih edilen yer tipi kazan Logano plus GB402, Buderus’un yüksek verimli ürünüdür. Ayrıca konfor ve geniş kullanım alanıyla öne çıkan bir ürünüdür.

Buderus, 300 yılı aşkın uzmanlığıyla ısıtma sistemleri sektöründe her türlü ticari bina için sistem çözümleri sunan bir markadır. Ankara’da yükselen Royal İncek projesi, Gasterm Mühendislik tarafından tasarlanmıştır. Ayrıca proje Ankara Gölbaşı’nda seçkin bir yaşamın adresi olarak ön plana çıkmaktadır. Isınma ihtiyacının karşılanması için Buderus’un Logano plus GB402 yer tipi yoğuşmalı kazanı tercih edilmiştir.

Buderus’un uzmanlığıyla üretilen Logano plus GB402, yüksek kalite standartlarına uygun olarak tasarlanmış yenilikçi bir yoğuşmalı kazandır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Logano plus GB402, dört farklı kazan büyüklüğüyle 395 ila 620 kW arasında değişen kapasiteler sunmaktadır.

Logano plus GB402, konvansiyonel yer tipi kazanlarla karşılaştırıldığında daha az yer gereksinimi ve kompakt bir tasarım sunmaktadır. Yaklaşık 1 kg ağırlığıyla, kW başına düşük ağırlığı ile dikkat çekmektedir.

Buderus GB402 kazanı, üstün yanma teknolojisi ve düşük elektrik tüketimiyle yüksek verimlilik ve konfor sağlamaktadır. Büyük tesislerin ısı ihtiyaçlarını tek bir cihazla karşılayabilme imkanı sunmaktadır. Ayrıca 800 mm kapı genişliğinden geçebilme özelliği ile yenileme projelerinde de tercih edilmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…