Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Park Residence Akşehir’de yükseliyor

Royal Park Residence projesi ultra lüks yapıda ayrıcalıklı yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Özdenler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.900 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve 43 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özdenler İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 5.900 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 43 adet daire yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 25 araçlık kapalı, 20 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 2.100 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş yolu, basketbol sahası, oyun alanları ve çardak oturma alanları yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bireysel kombili doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolabı, Vestiyer, Hilton banyo mobilyaları, ebeveyn banyo mobilyaları, giyinme odası dolapları, kiler rafları ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Duvar Kağıtları, asma tavan, gizli aydınlatmalar, spot ve led ışıklar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Royal Park Residence konumu

Royal Park Residence Konya projesi, Konya’nın Ataşehir İlçesi Yarenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Royal Park Residence fiyatları ne kadar?

Royal Park Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 185 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (546) 805 80 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…