Kategoriler
Proje Haberleri

RSC Park Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta

RSC Park Evleri projesi RSC Mimarlık & Yapı tarafından hayata geçirilen bahçeli ve tripleks villa projesidir. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde inşa edilmektedir. Birbirinden bağımsız yaşam alanlarına sahip projede 2 farklı tasarıma sahip villalar bulunmaktadır. Bu villalar ise 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

RSC Mimarlık & Yapı güvencesi ile tasarlanan projede 2 adet bağımsız girişli ultra lüks yapıda tripleks villalar yer almaktadır. İki farklı tasarıma sahip bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca satışa sunulan 6 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü 300 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Villaların bahçe giriş kapısından başlayan ve 1 kilometre uzunluğunda olan bir park alanı bulunmaktadır. Üstelik bu alanda çam ağaçları eşliğinde keyifli bir yürüyüş yapma fırsatı sunulmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda 5 adet banyo, 4 adet balkon ve zemin terası yer almaktadır.

RSC Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje tramvaya 250 metrelik mesafede yer almaktadır.

RSC Park Evleri projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. 300 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projenin teslim tarihi 30 Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (505) 906 13 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…