Kategoriler
Proje Haberleri

Rüya Park Alaplı satışları devam ediyor

Rüya Park Alaplı Zonguldak Alaplı’da yer almaktadır. Proje Alaplı Ayhan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklükte dairelerin bulunduğu projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Rüya Park Alaplı projesi 48 adet daireden meydana gelmektedir. Daireler 1+1’den 4+1’e kadar değişen büyüklüklere sahiptir. Tekli dairelerin dışında dubleks daireler de vardır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Konutların büyüklüklerine göre bazı dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Banyolarda duş kabinleri bulunmaktadır. Mutfaklarda mutfak doğalgazı vardır. İç kapılar Amerikan kapı, dış kapılar çelik kapıdır. Katlara iniş çıkış için asansör mevcuttur.

Rüya Park Alaplı projesi kameralı güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmıştır. Ortak kullanım alanı içinde özel spor alanı bulunmaktadır.

Rüya Park Alaplı fiyatları ne kadar?

Proje önemli yerlere yakındır. Okul, eczane, cami, park, market, semt pazarı, manav ve markete yakın konumdadır. Proje merkezinden daha uzak yerlere hem özel araç hem toplu taşıma araçları ile gidilebilir. Toplu taşıma araçları olarak minibüs, otobüs, dolmuş kullanılmaktadır.

Rüya Park projesinde dairelerin fiyatları tipine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 1 milyon TL’den başlamaktadır.

60 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon TL’den başlamaktadır.

80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 136 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon TL’den başlamaktadır.

Daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme seçenekleri için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0372 378 48 48 ve 0533 646 17 52 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…