Kategoriler
Proje Haberleri

Rüzgar Luxury 2 avantajlı fiyatlarla satışta

Rüzgar Luxury 2 projesi huzurlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden olan Lara’ya komşu olan proje Erta Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 60 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erta Yapı imzası taşıyan projede her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu konumlandırılmıştır. Bu bloklarda toplam 60 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 36 tanesi 1 artı 1, 24 tanesi ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte 4 adet cadde dükkanı mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 67 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş bir sosyal faaliyet alanı yer almaktadır. İçerisinde; büyük ve küçük yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkları, spor alanları ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üst sınıf inşaat kalitesine sahip projede dış tasarım ve iç tasarım oldukça dikkat çekmektedir. Amerikan mutfak modeline sahip mutfak içerisinde ankastre set ve beyaz eşyalar bulunmaktadır. Çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer, klima, panjur sistemi ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Rüzgar Luxury 2 konumu hakkında

Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilen proje, bölgenin en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu konumdadır. Lara plajına 7 dakika, Antalya Havalimanı’na 4 dakika mesafededir. Ayrıca dağ ve doğa manzarasına sahip projede ulaşım kolaylığı ve turizm beldelerine yakınlığı dikkat çekmektedir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, eğitim kurumları ve sağlık kurumları bulunmaktadır. Bununla birlikte cadde üzerindeki konumu ile tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Rüzgar Luxury 2 fiyatları ne kadar?

Rüzgar Luxury 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Söz konusu projede projeden satış avantajları mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 046 62 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…