Kategoriler
Proje Haberleri

Rüzgar Luxury 4 projeden fırsatlı satışlar

Rüzgar Luxury 4 projesi şık mimarisi ve üst düzey inşaat kalitesi ile sahiplerine konforlu bir yaşam vaat etmektedir. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Erta Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta toplam 34 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rüzgar Luxury 4 projesi dikkat çeken mimari yapısı ile 5 katlı olmak üzere tek blok olarak tasarlanmıştır. Blokta toplam 34 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 18 tanesi 1 artı 1, 16 tanesi ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 56 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 44 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 63 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır. Sosyal donatılar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkları ve spor alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çok amaçlı basketbol, voleybol sahaları yer alan tel örgülü saha, yürüyüş yolları ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Söz konusu konutlar mutfak dolapları, üçlü ankastre mutfak seti, vestiyer ve banyonun tamamı olacak şekilde teslim edilmektedir. Çeşitli mobilyalar, PVC doğrama, panjur sistemi, klima ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ayrıca konut zeminlerine laminat parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Rüzgar Luxury 4 konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Dağ ve doğa manzarasına sahip olan proje en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu konumdadır. Ayrıca Lara plajına 5 dakika, Antalya Havalimanı’na 6 dakika mesafededir. Ulaşım kolaylığı ve turizm beldelerine yakınlığı ile büyük avantaj sağlamaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Rüzgar Luxury 4 fiyatları ne kadar?

Rüzgar Luxury 4 projesinde avantajlı fiyatlar sağlayan projeden satılık daireler yer almaktadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 80 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 046 62 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…