Kategoriler
Proje Haberleri

Rüzgar Luxury 5 satışları devam ediyor

Rüzgar Luxury 5 projesi kentin gelişime açık ve yatırım potansiyeli yüksek olan bölgede inşa edilmektedir. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erta Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede tek blokta 42 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erta Yapı güvencesi ile tasarlanan projede yatay mimariyle inşa edilmiş 5 katlı blokta toplam 42 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 14 tanesi 1 artı 1, 26 tanesi 2 artı 1 ve 2 tanesi ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 45, net 38 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80, net 62 metrekaredir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 102 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Modern mimarisi ile göz kamaştıran projede sosyal olanaklarda dikkat çekmektedir. Sosyal alanlar içerisinde; 2 adet yüzme havuzu fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkları ve spor alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte çok amaçlı basketbol, voleybol sahaları yer alan tel örgülü saha, yürüyüş yolları ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Söz konusu konutlar mutfak dolapları, üçlü ankastre mutfak seti, vestiyer ve banyonun tamamı olacak şekilde teslim edilmektedir. Üstelik projede 125 metrekarelik teras alanı bulunmaktadır.

Rüzgar Luxury 5 konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. En gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu konumdadır. Üstelik Lara plajına 5 dakika, Antalya Havalimanı’na 6 dakika mesafededir. Bununla birlikte dağ ve doğa manzarasına sahip projede ulaşım kolaylığı ve turizm beldelerine yakın olması ile ön plana çıkmaktadır.

Rüzgar Luxury 5 fiyatları ne kadar?

Rüzgar Luxury 5 projesinde konutlar projeden satış avantajlarına sahiptir. Brüt 102 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 046 62 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…