Kategoriler
Proje Haberleri

Rüzgar Luxury Antalya satışları başladı

Rüzgar Luxury Antalya projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erta Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 18 adet cadde dükkan ve 153 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 36 tanesi 1 artı 1, 117 tanesi 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 18 adet cadde dükkan ve 153 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 36 tanesi 1 artı 1, 117 tanesi 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 64 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 2 adet açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları ve kamelyalar gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, tutamak, yüzme havuzu ve priz mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde ise vestiyer yer almaktadır.

Rüzgar Luxury Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altınbaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu komşu konumdadır. Ayrıca Lara plajına 5 dakika uzaklıktadır. Konutlar deniz, dağ ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Antalya Havalimanına 6 dakika mesafede yer almaktadır.

Rüzgar Luxury Antalya fiyatları ne kadardır?

Rüzgar Luxury Antalya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (539) 232 24 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version