Kategoriler
Proje Haberleri

Sadi Yapı Yu Villa banka kredisi ile satışları devam ediyor

Sadi Yapı Yu Villa Kocaeli Başiskele’de yer alan bir projedir. Proje Sadi Yapı İnşaat Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Sadi Yapı Yu Villa projesi villalardan oluşan bir projedir. Projede geniş ve modern tasarımlı villalar bulunmaktadır. Satışta olan villalar 8 oda 1 salondan meydana gelmektedir. Konutlar bodrum kat, zemin kat ve ikinci kat olmak üzere üç katlıdır. Her bir katta konumlarına göre farklı odalar ve yaşam alanları bulunmaktadır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Yatak odası içinde ayrıca banyo ve giyinme odası bulunmaktadır. Konutta toplam 5 adet banyo vardır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak bulunmaktadır. Üst katta iki adet farklı büyüklükte balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak manzara izlemek mümkündür. Villa içlerinde asansör bulunmaktadır. Bu asansörün her kata ulaşımı mevcuttur.

Sadi Yapı Yu Villa projesinde her konut içinde özel otopark vardır. Bu otoparklar hem açık hem kapalı olarak bulunmaktadır. Her konut için 3 araçlık kapalı, 1 araçlık açık otopark alanı vardır. Güvenlik için özel güvenlik hizmetleri ve kameralı güvenlik sistemleri vardır. Konutların her birinin kendine ait açık yüzme havuzu vardır. Bu havuzlarda hem yetişkinler, hem çocuklar yüzmektedir. Konutların bodrum katlarında iki adet özel alan vardır. Bu alanları zevkinize göre tasarlayıp spor odası ya da hobi odası olarak tasarlayabilirsiniz.

Sadi Yapı Yu Villa fiyatları

Projede buluna villaların satışları devam etmektedir. Konutlar banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Ayrıca uygun şartlarda takas seçeneği de sunulmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. 8 oda 1 salon brüt 500, net 450 metrekare kullanım alanına sahip villalar şu anda 18 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Proje ve villalar hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (554) 937 90 20 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiklerinizi, villa fiyatlarını ve ödeme seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

Diğer proje detaylarına göz atmak için tıklayınız