Kategoriler
Proje Haberleri

Şafak Evleri Eynesil satışları devam ediyor

Şafak Evleri Eynesil geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Eyser Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projede 3+1 tip daireler satışa sunulmaktadır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri neler?

Bu Şafak Evleri Eynesil projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Devam eden bu proje kapsamında 20 daire karşınıza çıkmaktadır. 1 blok ve 2 iş yerinden oluşan bu projedeki binalar 7 katlıdır. Evin özellikleri ve detayları alıcı tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu nedenle sizler bu evin özelliklerinin detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evlerin adı Şafak Apartmanı olarak geçmektedir. Evlerin ısısı merkezi sistemi ile sağlanmaktadır. Bu nedenle oldukça ilgi çeken ve alıcıyı memnun eden özelliklerinin olduğunu söylemek mümkündür.

Aynı zamanda bu evde ısıcam da mevcuttur. Site içerisinde bulunan bu evlerin içerisi geniş ve ferahtır. Büyük odaları ve güneş alan yapısı ile ilgi çekmektedir. Evler batı ve doğu cephelerine bakmaktadır. Bu nedenle oldukça iyi bir manzarasının olduğunu da söylemek mümkündür. Aynı zamanda bu evde otopark bulunmaktadır. Güvenliğin 7/24 sağlandığı bu evi görüntülü arama ile gezmek mümkündür. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Şafak Evleri Eynesil fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, konutun bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu proje kapsamında brüt 151 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 990 bin liradan başlamaktadır. Ayrıca konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Şafak Evleri Eynesil nerede yer alıyor?

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Giresun’un Eynesil ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Site içerisinde olmanın avantajından sizler yararlanabilirsiniz. Bu yerlere giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda market gibi yerlere de oldukça yakındır. Şehir merkezine olan yakınlığı da dikkat çekmektedir. Sizler konumu hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ulaşım seçeneği bakımından da oldukça zengindir. Konumu dolayısı ile bu evlere ilgi besleyen kişi sayısı oldukça fazladır. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 691 30 75 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…