Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Evleri Sakarya satışları devam ediyor

Safir Evleri Sakarya projesinde topraktan satışa özel uygun fiyatlı konut fırsatı sunulmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Meşale Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 12 tanesi 2 artı 1, 36 tanesi 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Meşale Grup güvencesi ile yükselen projede toplam 48 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu dairelerin 12 tanesi 2 artı 1, 36 tanesi 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 121 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve oturma alanları bulunmaktadır. Üstelik giriş kat dairelerde kendine ait bahçe alanı mevcuttur.

Çift asansör, merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde akrilik mutfak dolabı, granit veya çimstone tezgah ve ankastre set bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, balkon ve koridora asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Her dairede katlanır camla kapalı geniş balkonlar yer almaktadır.

Safir Evleri Sakarya konumu hakkında

Konut projesi, Sakarya’nın Hendek İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Hastane yolu mevkiinde, Yeni Mahalle Camii arkasında yer almaktadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur.

Safir Evleri Sakarya fiyatları ne kadardır?

Safir Evleri Sakarya projesinde topraktan satışa özel avantajlı fiyatlar devam etmektedir. Daire fiyatları bulunduğu  kata, cepheye, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

110 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır. Projede Mart 2023 tarihine kadar teslimatlar başlayacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 698 45 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…