Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Konutları oturuma hazır

Safir Konutları projesi doğayla iç içe konumda muhteşem deniz ve şehir manzarasına sahip yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çelik Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 4 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesine sahip projede her biri 14 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde peyzaj bahçe alanları, çocuk oyun parkı ve oyun alanları ile spor alanları bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ferah balkonlara sahip olan dairelerde ebeveyn banyosu ile birlikte toplam 2 adet banyo bulunmaktadır. Her daireye özel kiler alanı yer almaktadır.

Safir Konutları konumu hakkında

Doğayla iç içe konumda yükselen proje Giresun’un Merkez İlçesi Teyyaredüzü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen konutlar deniz ve şehir manzarasına hakimdir. Üniversite, hastaneler, okul, park alanı ve sahil yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Safir Konutları fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Safir Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kay ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 180 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0534 212 48 18, 0541 867 19 87 veya 0532 668 20 68 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…