Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Premium Niğde teslimleri başladı

Ergün İnşaat yapımcı firmasının imzası ile Safir Premium Niğde projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Niğde ilinde inşa edilmiş durumda. Merkez bölgesinde yükselen proje lokasyonu itibariyle de Niğde şehrindeki diğer projelerden bir adım öne çıkıyor. Proje iki konut bloğundan meydana geliyor.

Projede dairelerin yanı sıra konut blokların alt kısmında ticari konutlar da bulunuyor. Safir Premium Niğde projesi bünyesinde barındırdığı daire ve dükkanlar sayesinde geniş bir alıcı yelpazesine sahip oluyor. Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan daire ve dükkanlar sayesinde, bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek, bu ihtiyacı karşılayacak şekilde yaşama kazandırıldı.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu açıdan da alıcıların ilgisi çekiyor. Proje özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken konut alıcılarının dikkatinden kaçmıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Projede yer alan konutlar A. Kayabaşı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen Safir Premium Niğde projesi Sabancı Kız Yurdu Karşısı’nda inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde bir plandan oluşuyor. Safir Premium Niğde projesinde yer alan konutlar 3+1 daire tipinde hayata geçirildi. Projede yer alan 3+1 konut tipindeki dairelerin büyüklükleri ise 185 metrekare olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde, ısı yalıtımlı olarak inşa edildi. Site içerisinde çocuk oyun alanları ve sosyal alanlar bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında açık ve kapalı otopark da mevcut.

Safir Premium Niğde projesindeki konutların tümü hemen teslim durumunda olarak alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 850 888 00 51