Kategoriler
Proje Haberleri

Şahin Bey Konakları satışları başladı

Şahin Bey Konakları projesi merkezi konumdaki eşsiz yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Cemrem İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında her biri 4 katlı 2 blok yükselmektedir. Daireler ise 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mimari tasarımı ile dikkat çeken proje kapsamında her biri 4 katlı 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daire tipleri yer almaktadır. Bununla birlikte bloklarda ticari üniteler de yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş bir yeşil alana sahiptir.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin ve kiler alanı pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Söz konusu konutlarda ferah yapıda ters alanları yer almaktadır.

Şahin Bey Konakları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. E-5’e ve alışveriş merkezlerine yakın konumdadır. Bununla birlikte çevresinde market, semt pazarı, spor salonu, park, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Şahin Bey Konakları fiyatları ne kadar?

Şahin Bey Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 723 55 55 veya 0 (546) 465 15 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…