Kategoriler
Proje Haberleri

Şan Apartmanı Eskişehir Nisan 2023’te teslim

Şan Apartmanı konut projesi bulunduğu bölgenin en lüks ve şık tasarımına sahip olarak modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Şan Yapı Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında her katta 1 adet daire olmak üzere toplam 3 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şan Yapı Mühendislik firması güvencesi ile geliştirilen proje aile kullanımına uygun olmakla birlikte 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta her katta tek daire yer almakla birlikte toplam 3 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Proje, 70 cm radye temel üzerine oturtulmuş olup deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Her daireye özel 30 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte şifreli giriş ve otomatik garaj kapısı gibi özelliklere sahiptir.

Asansör, kablo TV, uydu, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Projenin dış cephesinde A1 sınıfı yanmaz ekstra ısı ve ses yalıtım sağlayan ve uzun ömürlü Hekimboard panel kaplama kullanılmıştır. Üstelik duvarlarında da ekstra ısı yalıtım sağlayan gazbeton kullanılmıştır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda ebeveyn banyosu, çift tuvalet, çift banyo, kapalı cam balkon, ankastre ve kombi yer almaktadır. Tüm konutlarda şık led ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra tüm ıslak zeminlerde 60×120 seramikler kullanılmıştır.

Şan Apartmanı konumu hakkında

Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer alan proje Yeşiltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, okullar, cami, eczane, hastane, semt pazarı, şehir merkezi, üniversite ve park alanı yer almaktadır.

Şan Apartmanı fiyatları ne kadar?

Şan Apartmanı projesinde yer alan 3 artı 1 daireler 2.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(541) 714 29 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…