Kategoriler
Proje Haberleri

Sancak Dora Evleri oturuma hazır

Sancak Dora Evleri projesi konforlu yaşam alanları ile İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Naturel Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 24 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler 2 artı 1 normal ve 6 artı 2 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Naturel Yapı güvencesi ile tasarlanan projede 5 katlı tek blok yükselmektedir. Blokta toplam 24 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 normal ve 6 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 ile 100 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 14 araçlık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte bloklarda asansör sistemi ve jeneratör sistemi yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 2 artı 1 daireler mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. 6 artı 2 dubleks dairelerin alt katında 3 adet oda ve salon yer almaktadır. Üst katında ise 3 oda, mutfak ve teras alanı yer almaktadır. Bununla birlikte konutlarda birinci sınıf seramik, granit mermer ve ankastre mutfak seti gibi pek çok özellik mevcuttur.

Sancak Dora Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Bağcılar İlçesi Sancaktepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Sancak Dora Evleri projesi yeni ve iskanlı olup oturuma hazır durumdadır. Bunun yanı sıra projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 85 ile 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 200 metrekare olan 6 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 4.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 537 747 05 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…