Kategoriler
Toki Haberleri

Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki kura sonuçları

Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki kura sonuçları belli oluyor. Şanlıurfa Birecik konut projesi 100 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlı tarafından hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Çoğan Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu projede kuralar yarın çekilecektir.

Şanlıurfa Birecik Toki kura çekilişi ne zaman?

100 bin sosyal konut kapsamında inşa edilen Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki Evleri projesinde daire sahipleri belli oluyor. Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki Konutları projesinde kuralar 23 Aralık 2022 tarihinde çekilecektir. Konut belirleme kurası 23 Aralık 2022 tarihinde Cuma günü saat 11:00’de başlayacaktır. Şanlıurfa Birecik Çoğan 1. ve 2. etap konutlarında kuralar yarın çekilecektir. Bu her iki etapta 2+1 ve 3+1 tip daireler yer almaktadır. 1. ve 2. Etapta yer alan konut projelerinde toplam 758 adet mesken yer almaktadır.

Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki kura sonuçları belli oluyor

758 adet konutun yer aldığı Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki Evleri projesindeki dairelerin 478 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Toplu konut projesindeki evlerin 280 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 85.98 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 102 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki kura çekilişini canlı olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kuraları çekilecek olan konutlara ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmesi gerekmektedir. Kalan tutar ise 240 ay vade ile ödeme imkanı bulunmaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projenin 36 ayda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Şanlıurfa Birecik Çoğan Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…