Kategoriler
Proje Haberleri

Sapanca Lake Villas ön talep süreci devam ediyor

Sapanca Lake Villas projesi panoramik göl manzaralı konumu ile Nexonya tarafından hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje 19 triplex villadan oluşmaktadır. Her birinin zemin artı iki katlı ve 6 artı 2 konut tipinde tasarlanmıştır. Nexonya Sapanca Lake Villas proje kapsamında 4 yatak odası, 2 yaşam alanı, 5 banyo ve 1 ebeveyn banyosu, 1 hobi odası, çamaşırhane ve depoyu içeren odalarla donatılıdır. Üstelik villalar 2 teras ve 1 balkondan oluşmaktadır. Villaların büyüklüğü ise brüt 280.45, net 249.51 metrekare olmaktadır.

Proje kapsamında villalar toplam 13.367 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik konutlar Sapanca Gölü’nü panoramik bir manzaradan görecek şekilde konumlandırılmıştır. Söz konusu proje kullanıcılarına müstakil bir yaşam sunmaktadır. Villa donatıları arasında ise; açık yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj ve yeşil alanlar, barbekü alanı, kamelya ile yürüyüş yolları, dinlenme alanları bulunmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte 7/24 güvenlik, villa interkom ve jeneratör sistemi gibi pek çok donanım yer almaktadır.

Sapanca Lake Villas, ilhamını doğadan alan bir “gölyüzü” projesi

Nexonya projesi olan Sapanca Lake Villas, İstanbul’a araçla bir saatlik mesafededir. Üstelik Sapanca’da, doğanın içinde muhteşem konumda yer almaktadır. Proje, şehrin karmaşasından ve stresinden tamamen uzakta huzurlu bir yaşama sahip olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor. Villalar her cepheden güneş görebilecek ve her birinin önü de tamamen açık olacak şekilde tasarlanmıştır.

“Gölyüzü” projesi olarak da tanımlanan Nexonya Sapanca Lake Villas, gölün tüm yüzeyine yansıyan ve gökyüzünün her halini yansıtan yapısıyla dikkat çekmektedir. Villaların bulunduğu tepe bölgeden hem panoramik hem de muhteşem bir seyir imkânı sunan manzaraya sahiptir. Ayrıca 280 ile 460 metrekare arasında değişen müstakil bahçe kullanım alanları da sahiptir.

Örnek villa için inşaat çalışmaları hızla devam ediyor

Bahsi geçen proje Sapanca Gölü’ne 3 kilometre mesafede yer almaktadır. Kırkpınar sahiline 6,5 kilometre, Sapanca Doğa Parkı’na 8 kilometre, Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne 8,5 kilometre mesafededir. Projenin temelleri atılmış ve örnek villanın tamamlanması için inşaat çalışmaları hızla devam etmektedir. Üstelik Nexonya tarafından kullanıcıların kaliteli bir yaşama sahip olması için bütün detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.

4 mevsim yaşam sunuyor

Sapanca Lake Villas, 4 mevsimin doya doya hissedileceği, yeşil ve mavi alanlarıyla doğanın muhteşem renkleriyle bezeli atmosferiyle, huzurlu bir yaşamın kapısı aralanmaktadır. Sapanca, İstanbul’a sadece 60 dakika mesafededir. Üstelik Sapanca yalnızca yazlık veya tatil kültürüne değil, günlük hayat için de konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Erken alımlar kullanıcıya yatırım avantajı

Projede ön satış talepleri devam etmektedir. Ayrıca Sapanca Lake Villas’ta, erken alımlar kullanıcıya yatırım avantajı da sağlamaktadır. Oldukça değerli bir lokasyonda hayata geçirilen proje, oturum için mükemmel bir konumda yer almaktadır. Bunun yanı sıra yatırım amaçlı satın alan kullanıcılara da kâr getirisi oldukça yüksek bir gayrimenkul alımı sağlamaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…