Kategoriler
Proje Haberleri

Sapanca Lake Villas satışları devam ediyor

Sapanca Lake Villas projesi panoramik Sapanca Gölü ve doğa manzarası ile birlikte müstakil lüks villa projesi olarak sahiplerini bekliyor. İsminden de anlaşıldığı üzere projenin konumu Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere toplam 19 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nexonya İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 3 katlı olacak şekilde toplam 19 adet modern yapıda müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 284 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. Villalarda 2 ayrı oturma odası, 4 yatak odası, 5 banyo, 1 hobi odası, çamaşırhane ve depo odası bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel yüzme havuzu ile 280 metrekare ile 460 metrekare arasında değişen bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Ayrıca site ortak alanı içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanları ve oturma alanları yer almaktadır.

Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, giyinme odası, çamaşır odası, küvet ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Her villada ferah yapıda teras alanları yer almaktadır.

Sapanca Lake Villas nerede yer alıyor?

Proje, Sakarya’nın Sapanca İlçesi Kurtköy Dibektaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje, her villada bulunan geniş ön terastan ve ön cephe yatak odalarından Sapanca göl manzarasına hakimdir. Üstelik bahsi geçen proje Sapanca’nın en çok tercih edilen lokasyonlarında yükselmektedir. İstanbul’a kişisel araç ile 1 saatte ulaşmak mümkündür. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Sapanca Lake Villas fiyatları ne kadar?

Nexonya Sapanca Lakes Villas projesinde yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde ödeme fırsatı sunulmuştur. Brüt 284 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 10.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 125 58 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…