Kategoriler
Proje Haberleri

Saray Rezidans Manavgat özel fiyatlarıyla satışta

Saray Rezidans Manavgat konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Manavgat İlçesinde yükselen proje Sağlam İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Manavgat İlçesi Kavaklı Mahallesi üzerindeki 5 bin 500 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Saray Rezidans Manavgat modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Özel mimariye sahip daire içlerinde birinci sınıf işçilik ve malzeme kullanılmıştır. Proje kapsamında 4 blok olup toplam 72 daire yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, oturma alanları, fitness salonu, oyun salonu, çocuk parkı, basketbol sahası gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, 7/24 güvenlik, 72 dairelik otopark, jeneratör, hidrafor da proje olanaklarındandır. Antalya Manavgat konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 110 metrekare ile 250 metrekare arasında değişmektedirç

Saray Rezidans Manavgat konumu ve fiyatları hakkında

Saray Rezidans Manavgat konut projesi, Manavgat Kavaklı bölgesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 110 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 730 bin TL,

150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL,

250 metrekare brüt alana sahip 4+1 dubleks tip daireler 1 milyon 650 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında lansmana özel indirim fırsatlarına başlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 746 16 20 ve 0507 124 94 75 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…