Kategoriler
Proje Haberleri

Sarımsaklı Yaşam Evleri Mayıs 2023’te teslim

Sarımsaklı Yaşam Evleri projesi modern mimari tasarımı ve dayanıklı yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Efetaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.436 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Efetaş İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 2.436 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere lüks yapıda konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 32 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 58 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 52 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte dış özelliklerde fiber internet, kablo TV, merkezi uydu sistemi, hidrofor bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaza uyumlu kat kaloriferli kullanılmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 1 artı 1 dairelerin mutfakları Amerikan mutfak modeline sahiptir. Vestiyer, PVC doğrama ve otomatik panjur gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde çift balkon yer almaktadır.

Sarımsaklı Yaşam Evleri konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Küçükköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sarımsaklı merkezde, plajlar bölgesinde yer almaktadır. Üstelik denize 400 metre mesafede konumlandırılmıştır. Yakım çevresinde kreş, eğitim kurumları, semt pazarı, sağlık kurumları ve cami bulunmaktadır.

Sarımsaklı Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumdaki Sarımsaklı Yaşam Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 58 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL ile 2.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Mayıs 2023 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 266 331 33 13 veya 0 532 421 11 15 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…