Kategoriler
Proje Haberleri

Sarıoğlu Sky Nova Mart 2023’te teslim

Sarıoğlu Sky Nova konut projesinde cephe fark etmeksizin tüm daireler geniş ve ferah açık alanlara sahiptir. Projenin konumu Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Sarıoğlu Mimarlık ve Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. 3.073 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 12 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sarıoğlu Mimarlık ve Mühendislik güvencesi ile geliştirilen proje 3.073 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Dış cephesinde klasik mimari özellik taşıyan projede her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 12 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 209 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik peyzaj alanları bulunan site, 2 bina arası şelale konseptine sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Elektrikli otomatik panjur, ebeveyn banyosu, giyinme odası, özel tasarım lake mobilya, ithal duvar kağıdı, klima alt yapısı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Tüm dairelerde çift geniş balkon bulunmaktadır. Bunun yanı sıra spot ve led aydınlatma kullanılmıştır.

Sarıoğlu Sky Nova konumu hakkında

Proje, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Eşsiz bir lokasyonda yer alan proje Bir Üçler Bulvarı’na cephe konumdadır. Üstelik diğer cepheler ortalama 100 dekar yeşil alan cephesine sahiptir. Kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite yakın mesafede yer almaktadır.

Sarıoğlu Sky Nova fiyatları ne kadar?

Sarıoğlu Sky Nova projesinde bulunduğu kat ve konuma göre farklılık gösterebilmektedir. 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.250.000 TL ile 5.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Mart 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(507) 243 23 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…