Kategoriler
Proje Haberleri

Sayınlar Lotus Residence satışları devam ediyor

Zonguldak kozlu’da bulunan Sayınlar Lotus Residence projesindeki evler 2 + 1 ve 3 + 1 olmak üzere iki tane daire ilanı sunulmaktadır. Emlak tipine satılık daire olan bu evlerin metrekare brüt olarak 3 + 1 olan evin 96 metrekare net olarak 80 olduğunu görmekteyiz. 2 + 1 olan dairenin ise metrekare brüt olarak 150 metrekare net olarak 130 olduğunu görmekteyiz. Yaşam alanının geniş olduğu ve fırsatları sizlere sunulan bu evin detaylı bir incelemesinin görüntülü arama ile gezerek yapabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Sayınlar Lotus Residence projesi Zonguldak, Kozlu, Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda  3 + 1 ve 2 + 1 olarak sunulan bu evlerin odaları geniş ve ferahtır. Şık tasarımı ve güneş ışığı alan geniş odalarıyla dikkat çekmektedir. Aynı zamanda her daireye özel 1 araçlık kapalı otoparkı bulunur. Kapalı spor salonunun olması da dikkat çekmektedir. Ayrıca apalı çocuk oyun alanı olması artı olan özelliklerindendir. Güvenliği 7/24 sağlanır. Daireler arası özel yalıtımdır. Aynı zamanda ortak alan yeri vardır. Su deposu hidrofor olması da artı özelliğidir. Ayrıca çift asansör bulundurmaktadır. Görüntülü arama ile bu alanları gezebilme fırsatını sağlayabilirsiniz.

Sayınlar Lotus Residence nerede yer alıyor?

Lotus Residence hakkında genel bilgi sahibi olmak için öncelikle sizlere konumundan bahsedelim. Konumu oldukça merkeze yakındır ve sizlerin ulaşım için herhangi bir uğraş vermenize gerek yoktur. Aynı zamanda tek kişilik otopark sunması da arabanız için ek bir avantajdır. Ayrıca konumunun merkeze yakın olması sizlerin yürüme ile bile istediğiniz alanları ulaşmanızı sağlayabilir.

Sayınlar Lotus Residence fiyatları ne kadar?

Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 + 1 tip daireler 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Kat sayısının 9 olduğu bu evlerin ısıtma sisteminin doğal gaz olduğunu söylemek mümkündür. Bu şekilde proje ile ilgili konum ve fiyatlar yapılmıştır.

Sayınlar Lotus Residence projesi hakkında detaylı bilgi için firma ile irtibata geçebilirsiniz. Bu şekilde sizlerde de bu bilgilerden yararlanarak ev hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 532 296 93 10 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…