Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Butik Villaları satışları başladı

Saylak Butik Villaları projesi Saylak İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Gesi Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede yer alan villaların satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler, konut büyüklükleri ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kayseri villa projesi Gesi Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde toplam 18 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5+1 tipinde dubleks villalardan meydana gelmektedir. Villa projesinde yer alan 5+1 tip dubleks villaların büyüklükleri brüt 210 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

2 katlı dubleks olarak inşa edilen villaların hepsi müstakil olup ortak kullanım alanları bulunmamaktadır. Villaların içerisinde 3 adet yatak odası, 1 adet ebeveyn yatak odası, 1 oturma odası yer almaktadır. Ayrıca villa projesinde 1 salon, 1 balkon, 1 mutfak ve 4 banyo-wc yer almaktadır. Projede ısınma sistemi ve sıcak su ise kombi ile sağlanmaktadır. Bununla birlikte çamaşır dolabı ve çamaşır kurutma makinası dolabı da yer almaktadır. Kayseri villa projesinde 7 adet güvenlik kamerası, internet dağıtıcıları, alarm sistemi ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır.

Saylak Butik Villaları fiyatları ne kadar?

Kayseri villa projesinde tüm villalar standart aynı özelliğe sahiptir. Bu kapsamda bakıldığında brüt 210 metrekarelik villaların fiyatları ise 5 milyon TL’den başlamaktadır. Teslim tarihi olarak söz konusu villalar üç etap halinde teslim edilecektir. İlk altı adet villanın 30 Haziran 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. İkinci altı adet villanın 30 Ağustos 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca üçüncü altı adet villanın ise 30 Ekim 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Saylak Butik Villaları nerede yer alıyor?

Söz konusu villa projesi Gesi Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde yer almaktadır.  Villa projesi yeni gelişmekte olan bölgede yer almaktadır. Otobüs duraklarına, Yeşilyurt sağlık evine yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca İldem İNKB okullarına, Gevher Nesibe Anaokulu’na da yakın bir konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 453 04 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…