Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Erkilet 360 satışları devam ediyor

Saylak Erkilet 360 projesi lüks mimari yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Saylak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplamda 21 adet bağımsız tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 5+2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplamda 21 adet bağımsız tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 5+2 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5+2 konut tipine sahip villaların büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın alarmı gibi birçok özellik bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca villalarda 5 adet banyo bulunup içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra villaların zeminine laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Gömme dolap, kiler, panjur, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.  Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Saylak Erkilet 360 konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park,  hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Üstelik toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Saylak Erkilet 360 fiyatları ne kadar?

Saylak Erkilet 360 projesinde bulunan, brüt 360 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 tip villaların fiyatları 10 milyon TL’den başlamaktadır. Villa fiyatları 14 milyon TL’ye kadar yükselmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 231 59 96 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…