Kategoriler
Proje Haberleri

Sea Life 41 satışları başladı

Sea Life 41 projesi kaliteli ürünler, kusursuz işçilik ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gtaş Yapı ve Kavşut İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 5 blokta arakat, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar olan konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki 5 blokta arakat, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar olan konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri 97 metrekare ile 500 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanı ve yürüyüş yolu yer almaktadır. Su deposu, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. 5 artı 1 villalarda çamaşır, ütü odası ve giyinme odası mevcuttur.

Sea Life 41 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sea Life 41 fiyatları ne kadardır?

Sea Life 41 projesinde daireler 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı tipte konut seçenekleri bulunmaktadır. Büyüklükleri ise 97 metrekare ile 500 metrekare arasında değişmektedir. Bu dairelerin fiyatı 1.761.000 TL ile 11.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (554) 177 17 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…