Kategoriler
Emlak Haberleri

Seba Hayat nerede inşa ediliyor?

Seba İnşaat ve AG Hayat İnşaat tarafından inşa edilen Seba Hayat projesi, 4 milyon 27 bin 84 metrekare inşaat alanına ve 4 dönümlük arsa alanına sahip durumda. Üç adet bloka yer verilen projedeki bloklar 15 katlı olarak inşa edildi.

Dükkânlara da yer verilen projenin kapalı otoparkı bulunuyor. Geniş yeşil alanlarına sahip konut ve dükkân projesinin 2021 yılının aralık ayında teslim edileceği belirtiliyor.

Seba Hayat daire seçenekleri

Ümraniye ilçesinde yükselen Seba Hayat projesindeki 1+1 daire tipi, bir adet bulunuyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki 2+1 daire tipleri üç adet, 3+1 daire tipleri 156 adet, 3+1 dubleks tipindeki daireler ise 12 adet olarak inşa ediliyor. Projede loft tipi denilen çatı arasındaki dairelere de veriliyor.

Projedeki dükkânlar, net 10,70 metrekare büyüklüğü ile 91,67 büyüklüğü arasında değişen seçeneklerle inşa ediliyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Seba Hayat projesinde spor salonu, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası ve dinlenme alanı bulunuyor. Bahçesindeki süs havuzu, projeye estetik bir değer katarken kamelyalar, site içerisinde oturma imkânı sunuyor.

Proje nerede bulunuyor?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında inşa edilen Seba Hayat projesi, Bulgurlu metro istasyonuna 1,1 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor. Ümraniye metro istasyonunun 1,2 kilometre uzağına inşa edilen proje, Akasya AVM’ye 6 kilometrede ulaşma imkânı sunuyor.

Esenevler Mahallesi’ne konumlandırılan proje, FSM Köprüsü’ne giden E6 Bağlantı Yolu’na 6 kilometrelik, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne çıkan E5 Bağlantı Yolu’na 4 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne uzaklığı 8 kilometre olan proje, TEM Bağlantı Yolu’na 1,3 kilometrelik, E5 yoluna ise 1 kilometrelik mesafeye konumlandırılıyor.

Proje hangi adreste inşa ediliyor?

Proje; Esenevler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, Ümraniye/İstanbul posta adresinde inşa ediliyor. Projenin satış ofisi ise Hamidiye Mah. Cendere Cad. No:23/1, Kâğıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.

Projenin satış ofisine “0(212) 323 03 03” telefon numarasından ulaşılabiliyor.