Kategoriler
Emlak Magazin

Seda Sayan oğluna 30 Milyon TL’ye daire aldı

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan, gayrimenkule yaptığı yatırımlarla sıkça adından söz ettiriyor. Sanatçı şimdi de oğlu Oğulcan Engin için İstanbul, Nişantaşı’nda yer alan lüks bir daire satın aldı. Ayrıca ünlü sanatçı daha önce de bir havuzlu lüks villa almıştı. Sayan oğlu için satın aldığı daire için 30 milyon TL ödedi.

Seda Sayan oğlu için kesenin ağzını açtı

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri olan Sayan, yıllardır kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam etmektedir. Takvim’den Ufuk Özcan tarafından yapılan haberine göre; sanatçı Sayan şimdi de oğlu Oğulcan Engin için Nişantaşı Koru projesinden bir konut satın aldı. Sayan lüks daire için toplam 30 milyon TL ödedi. Ayrıca ünlü sanatçı kendisi için 4 milyon dolara aldığı havuzlu villasına da kavuştu. Bir sohbette sanatçı İstanbul, Sarıyer’den aldığı yeni evinden söz etmiştir. Evine tadilat yaptıran sanatçı bu süre içerisinde ise otelde yaşıyordu. 4 aydır sanatçının bir otelde ikamet ettiği belirtilmektedir.

Ünlü şarkıcı, şu sıralar oyuncu Miray Daner’le aşk yaşayan oğlu Oğulcan Engin’in için yatırım yaptı. Çiftin evlendiklerinde oturacağı evin hazır olmasını istedi. Sayan, Nişantaşı’nda yer alan 4+1 tipindeki 300 metrekare büyüklüğündeki daireyi Oğulcan Engin ve gelini için satın almış oldu. Kendi evine tadilat yaptıran ünlü sanatçının ise kendi evine ne zaman taşınacağı henüz belli değil.

Diğer Emlak Magazin Haberleri için tıklayınız…