Kategoriler
Proje Haberleri

Sedat Kılınç Melisa Konakları fiyat

Adından da anlaşılabileceği gibi Sedat Kılınç İnşaat imzası ile Sedat Kılınç Melisa Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Balıkesir ilinin Edremit ilçesinde inşa ediliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. İki katlı olarak tasarlanan konutlar, isminden de geçen konakları andırıyor. Projede yer alan konutlar âdeta villa konseptinde yaşama kazandırılıyor. Altınoluk Mahallesi’nde konumlandırılmış olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların özellikleri ne kadar?

Projede yer alan konutlar üç farklı konut tipi ile alıcılarının karşısına çıkıyor. Melisa Konakları Kayseri projesi kapsamında inşa edilmekte olan konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen 3+1 konutların büyüklükleri 202 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri de 220 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta. İnşa edilmekte olan 5+1 konutların büyüklükleri ise 303 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Sedat Kılınç Melisa Konakları fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları da planlarında olduğu gibi üç farklı seçenekten başlayarak alıcılarına sunuluyor. Melisa Konakları Kayseri projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 5+1 daire tipindekiler de 1 milyon 275 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede bulunan konutların satışları da çalışmaları gibi tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların teslim ve iletişim bilgisi nedir?

Müstakil villa projesinde yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Sedat Kılınç Melisa Konakları projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0352 333 30 20 numaralı telefon hattını arayabilir ve dilediğiniz konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…