Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek

Seha Yapı, inşaat sektörünü hareketlendirecek olan konutta indirime gidilen tarihi kampanyaya tam destek veriyor.

Seha Zermeram projesinin 2. etabında kampanya kapsamında peşinde ödemlerde yüzde 20 indirim fırsatı ile saire sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor.

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki güçlü ismi Seha Yapı, Konya’da yer alan su temalı karma konut projesi Zermeram’da daire sahibi olmayı kolaylaştıran yeni bir kampanyaya başlattı.

Yüzde 20 indirim kampanyasının dışında ayrıca banka ve kefil kullanmadan, peşinatsız veya 3 bin TL’den başlayan taksitlerle 40 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı da Zermeram projesinde alıcılara sunuluyor.

İlk etabı 2019 yılın teslim edilecek olan Zermeram projesinde dışında diğer projelerde de avantajlı fırsatlar sunuluyor.

7 Renk Selçuklu projesinde lansmandan önce son fırsat kampanyası ile peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunulurken ayrıca 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken Seha Kanyonpark Evleri projesinde ise 2 bin 475 TL’den başlayan taksitler ve 40 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

İstanbul, Başakşehir’de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde de isterseniz yüzde 1 peşinat ödeme yapılıyor, istenirse 2019 yılına kadar taksitleriniz firma tarafından ödenen taksit bizde kampanyası ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.