Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Deniz Kartal fiyat

Demkay Yapı firmasının imzası ile Şehr-i Deniz Kartal projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor. Modern mimarisi ve yüksek tasarımı ile dikkat çeken proje yirmi iki katlı iki bloktan oluşuyor.

Bahsi geçen projenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan Şehr-i Deniz Kartal projesi 176 konuttan meydana gelecek şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki çalışmaların önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Şehr-i Deniz Kartal projesindeki konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan oluşuyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 58 metrekare ile 72 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu olan 2+1 konutların büyüklükleri ise 96 metrekare ile 142 metrekare olarak inşa ediliyor. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 150 metrekare ile 176 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Şehr-i Deniz Kartal projesinde bulunan 1+1 konutlar 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 504 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları 770 bin TL’den başlıyor.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 02164662165